Apartmani hrApartmani hr
Forgot password?

Apartmani u Loparu

Apartmani Lazarić Lopar Hrvatska

Apartmani "Lazarić" nude Vam smještaj u dva potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 9 osobe. Apartmani se nalaze na 250m od plaže i 250m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Mirakul Lopar Hrvatska

Apartmani "Mirakul" nude Vam smještaj u šest potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 24 osobe. Apartmani se nalaze na 200m od plaže i 250m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Fortuna Lopar Hrvatska

Apartmani "Fortuna" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 31 osobe. Apartmani se nalaze na 300m od plaže i 250m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Pero Lopar Hrvatska

Apartmani "Pero" nude Vam smještaj u šest potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 16 osobe. Apartmani se nalaze na 300m od plaže i 300m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Creshendo Lopar Hrvatska

Apartmani "Creshendo" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljena apartmana sa ukupnim kapacitetom od 20 osoba. Apartmani se nalaze samo 50m od plaže i 200 m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Ana Lopar Hrvatska

Apartmani "Ana" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 24 osobe. Apartmani se nalaze na 100m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Predrag i Ana Lopar Hrvatska

Apartmani "Predrag i Ana" nude Vam smještaj u tri potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 17 osobe. Apartmani se nalaze na 200m od plaže i 250m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Anica Lopar Hrvatska

Apartmani "Anica" nude Vam smještaj u šest potpuno opremljena apartmana sa ukupnim kapacitetom od 30 osoba. Apartmani se nalaze 400m od plaže i 200 m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Meri Lopar Hrvatska

Apartmani "Meri" nude Vam smještaj u četri potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 18 osobe. Apartmani se nalaze na 400m od plaže i 100m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Klara Lopar Hrvatska

Apartmani "Klara" nude Vam smještaj u čest potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 34 osobe. Apartmani se nalaze na 100m od plaže i 100m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Baja Lopar Hrvatska

Apartmani "Creshendo" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljena apartmana sa ukupnim kapacitetom od 20 osoba. Apartmani se nalaze samo 100m od plaže i 200 m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Villa Dubravka Lopar Hrvatska

Apartmani "Villa Dubravka" nude Vam smještaj u tri potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 12 osobe. Apartmani se nalaze na 100m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Šime Lopar Hrvatska

Apartmani "Šime" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 23 osobe. Apartmani se nalaze na 300m od plaže i 500m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Manjina Lopar Hrvatska

Apartmani "Manjina" nude Vam smještaj u četri potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 19 osobe. Apartmani se nalaze na 250m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Lucija Škarić Lopar Hrvatska

Apartmani "Lucija Škarić" nude Vam smještaj u četiri potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 15 osobe. Apartmani se nalaze na 100m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Boža i Josip Lopar Hrvatska

Apartmani "Boža i Josip" nude Vam smještaj u 3 potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 24 osobe. Apartmani se nalaze na 500m od plaže i 100m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Bura Biserka Lopar Hrvatska

Apartmani "Bura Biserka" nude Vam smještaj u pet potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 16 osoba. Apartmani se nalaze na samo 200m od plaže i 300m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Violetta Lopar Hrvatska

Apartmani "Violetta" nude Vam smještaj u tri potpuno opremljena apartmana sa ukupnim kapacitetom od 18 osoba. Apartmani se nalaze 150m od plaže i 200 m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Jerić Lopar Hrvatska

Apartmani "Jerić" nude Vam smještaj u šest potpuno opremljenih apartmana s ukupnim kapacitetom od 23 osobe. Apartmani se nalaze na 50m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.

Apartmani Maja Lopar Hrvatska

Apartmani "Boža i Josip" nude Vam smještaj u dva potpuno opremljena apartmana s ukupnim kapacitetom od 11 osobe. Apartmani se nalaze na 200m od plaže i 200m od prvog trgovačkog centra. Cijena po noćenju na upit.